...SEN DE ANLARSIN...


Sen de Anlarsın!
Kardeşlerim bugün gerek Moneradan Yolculuk ekibi, gerekse 3 Kafa Tek Ses ekibi olarak ilk eserimizi sizlerle buluşturmanın ve tanıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bildiğiniz gibi daha önce genel kapsamda hep öğrencilerime seslendiğim için yavrucuklarım veya kuzucuklarım hitabını seçerdim. Ama bugün kardeşlerim deme ihtiyacı hissettim. Bu da bilinçli bir tercihti. Çünkü 49-10 ayetinde tüm müminlerin inanç kardeşi olduğu vurgulanır. Bu öyle bir kardeşliktir ki, yeri gelince kan bağından daha öne çıkar.
Eserimizin bize bu şuuru yaşatması, hissettirmesi ve tattırması ümidiyle sizi kardeşim olarak görüyor ve kardeşliğinize talip oluyorum...
- Sen de Anlarsın! Eserimizin etiket fiyatı yayınevince 22,5 TL olarak belirlenmiştir.
- İnternet üzerinden kitap satışları başlamamıştır.
- Başlayınca onu da duyuracağız. Tanınmış bir yazar olmadığım için 1000 adet basılan ilk baskının 900 adedini kendi imkanlarımla satmam koşulu ile anlaştık.
- Dolayısıyla 20TL üzerinden satış yapmaktayız.
- Masraflar karşılandıktan sonra (Şu ana kadar 6,500TL masrafı var.) Kitabın tüm geliri öğrenci bursu ve sokak hayvanlarının gıda fonu olarak ayrılacaktır.
- Hiç olmazsa böylesi ulvi amaçlarla yola çıkan bizleri yalnız bırakmayacağınızı umuyor, çok kısa sürede yok satarak, ikinci baskıyı yapacağımıza inanıyorum.
- Rabbim bizlere mahcubiyet yaşatmasın. Bizler de sizlere mahcubiyet yaşatmayalım inşallah.
-Gönlümden geçen; maddi imkanı iyi olan kardeşlerimin daha fazla sayıda kitap alarak kendisinin eşe dosta hediye etmesidir. Ya da bizim öğrencilere hediye etmemiz karşılığında, belli sayıda kitabın ücretini karşılamasıdır.
- Kitaplarınızı imzalı olarak elden veya kargo ile sizlere ulaştıracağız.
+Aşağıdaki IBAN numarası, ödemelerinizi yapmanız açısından ayrı bir hesap numarası olarak işlem görmektedir.

Hayati Yaman
IBAN: TR64 0001 5001 5800 7310 0898 01

Sonuçlar ve gidişat yine bu sayfa(lar)dan şeffaf bir şekilde sizlerle paylaşılacaktır.
Olumlu veya olumsuz eleştirileriniz bizi daha güçlü kılacaktır. Lütfen çekinmeyin. Hepinize iyi okumalar dilerim...


Hayati Yaman

Yorumlar

  1. Biz nasıl müslüman olmuştuk hocam. Birbirimizi sınıflara böldüğümüz, bununla övündüğümüz insanlardık. Bir olduğumuzu söyleyen Rabbimiz ile inatlaşma cüretine girmiş, Rabbimizin mesajını bize hatırlatanlara hakaretler yağdırıyorduk....

    " Ey Rabbim, bizi fabrika ayarlarımıza döndürür müsün ? " sözleriniz, hakikat yolculuğunda kendine rehber arayan insanların koridorlarında yankılanıyor hocam. Allah, seslerimizi işitiyor. Sessizliğe terk ettiğimiz Kur'an-ı Kerim' i gündemimize alıyoruz. Merhamet ve tövbe kapıları sonuna kadar açık olan Rabbimiz bizleri affeder misin..
    Hayata bir kere geliyoruz. İkinci bir bilet yok. Bu bilinçle hareket ederek, isminiz kadar 'hayati' bu mesajı aklından çıkarmayanlardan olmak ümidiyle. Allah razı olsun hocam...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görüntü netliğim bozuldu. Gözlüğümün camını sildim yeniden okumaya yeltendim. Yine puslu görüyordum. Meğerse gözlerimin nemi vücüdumun ısısıyla buluşunca yaşa dönmüş. Görememem ondanmış. Allah senden razı olsun Enesim. Okuyamasam da kalbime işlediğini hissediyorum evladım. Senjn de bilmeni istiyorum. Hayat birlikte güzel ve anlamlı...

      Sil
  2. Kitabın internet üzerinden satışı şimdilik n11.com sitesi üzerinden yapılmaktadır.

    İlerleyen süreçte diğer bazı kitap satış mağazalarında da satışa sunulacaktır.

    Süreçle alakalı bilgilendirmeler güncel olarak buradan bildirilecektir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Lütfen yorumlarınızı bizimle paylaşınız. Yorumlarınız bizler için çok değerli. Onaylama işlemi zaman alabilir. Hakaret içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Popüler Yayınlar