BİLİMSEL YAYIN



Takdir edersiniz ki, bloğumuz bilimsel makalelerin yayınlandığı bir mecra değil! Daha doğrusu o portföyde yayınlanan esere bir getirisi yok. Olmaz da...

Fakat pek çok öğrencime motivasyon ve kazanım sağlamak amacıyla bu tür çalışmaları da yayınlayalım istiyordum. Çok sağ olsun, kendisi kuzenim olur, Dahiliye Uzmanı Dr. Şeyma Taştemur Covid-19 ile ilgili bilimsel bir makale yayınlamıştır. Ve makalesi uluslararası bilim heyeti tarafından kabul görmüştür.

"Blogta yayınlamamız, çalışmanın akıbetine olumsuz bir etki yapmayacaksa yayınlamak isterim!" şeklinde ısrarlı taleplerimi geri çevirmeyerek aşağıda linkini paylaştığımız makalesini bloğumuzda yayınlamaya izin verdiği için kardeşime tekrardan teşekkür ediyorum.

Mide ilaçlarının Covid-19 hastaları tedavisinde kullanılabilirliği üzerine bilimsel bir çalışma olup, önümüzdeki yıl İtalya'ya davet edilmiş ve çalışmaları hakkında bilim dünyasına sunumlar yapması ortak kararına varılmıştır.


Biz de blog olarak, akademik bir dille sunulmuş olsa da, her bilimsel gelişmeye, çalışmaya canla başla sarılıyoruz.

O sevinç ve heyecanımdan dolayı bu makaleyi; siz değerli tıp öğrencilerimin veya mezunlarımızın, diğer alanlarda da akademik çalışma yürüten evlatlarımın dikkatine sunmak istedim.

İlgilisine pek çok fayda sağlayacağı kanaati taşıyorum. Umut ediyorum benzer çalışmaların arkası hem Şeymamdan, hem de siz diğer evlatlarımdan gelir...

Hayati Yaman
 
  ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S030698772031166X?via%3Dihub

Yorumlar

  1. Başarılarının devamını diler, bizimle sevincini paylaştığın için çok teşekkür ederim gadaşım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Lütfen yorumlarınızı bizimle paylaşınız. Yorumlarınız bizler için çok değerli. Onaylama işlemi zaman alabilir. Hakaret içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Popüler Yayınlar