SUNUŞ

Merhaba,

Monera'dan yolculuğumuzun yer yer lokomotifi, yer yer vagonu, yer yer makinisti ve bu defa yer yer değil, her daim yolcusu olacak olan kardeşlerim. Sevgili dostlarım, canım evlatlarım... 


Yolculuğumuza kutsiyet atfetmeden yola devam edeceğiz. Yorulacağız, terleyeceğiz, oturup dinleneceğiz, yeniden kalkıp kaldığımız yerden yola devam edeceğiz. Ama asla yoldan ayrılmayacağız, geri dönmeyeceğiz, yola yatmayacağız. Birlikte el ele, kol kola yürüyeceğiz. 


Piramit modeli ile üstünüze basarak beni yükseltmeyeceksiniz. Ben sadece bir adım önünüzde olan olacağım. O da şimdilik! Sonra elbette sizler de öncümüz olacaksınız. Yani herkes bulunduğu yerde stabil olmayacak. Biz farklılıklarımızı törpülemeden, kendi yetenek ve özgün özelliklerimizi güçlendiren bir yolculuk içinde olacağız. Asla her konuda aynı düşünen insanlar topluluğu olmayacağız. Herkesin hür iradesi ve özgün tarzı korunarak, çokluk içinde birliği hedefleyeceğiz. 


Elbette dönüşeceğiz. Ama dönüştürücümüz Kur'an olacak. Kendimize has kaynaklar etrafında toplanan, farklı kaynakları baz alan, mankurtlaştırıcı bir topluluk olmayacağız. Asla eleştirdiğimiz ve eleştireceğimiz yapılaşmaların pozisyonunu almayacağız. Sözü ile eylemi bir olan kaliteli bireyler olacağız. Sınıfsal ayrım, statü farklılığı ve ego tatminiyetinden uzak bir şekilde yolculuk yapan yol arkadaşları olacağız. Tek statümüz, uzayda boşluk dolduran bir fert olmaktan kurtulup, nitelikli bir birey olma seviyesine yükselmek olacaktır. 


Bu yolculukta bizimle yol almak isteyen kardeşlerim! İşte size böylesi bir imkan sunan bloğumuzu açmış bulunmaktayız. Eğer bloğumuz beğeninizi kazanır ve ilginizi çekerse lütfen yaygınlaşmamız için bize yardımcı olun. Kendi sosyal medya hesaplarınızdan veya özel mesajlardan bloğumuzu tanıtın. Daha fazla insana ulaşmış olalım ki, bakalım görelim; sosyal medya genellikle sahte kahramanlar mı üretiyor? Çoğunlukla yalan dolan ve kandırmaca işlerine mi yarıyor? Yoksa böylesi güzel, anlamlı ve kaliteli birliktelikleri de mi sağlıyor? 


Yolculuğumuz sevgi, muhabbet ve maceralı bir yolculuk olsun inşallah. Yol arkadaşlığımız, bu dünyadan ahirete uzansın, uzanabilsin inşallah. Hem bu dünyada hem ahirette şahidimiz olsun inşallah.  

Haydi hayırlı yolculuklar... 


Hayati YAMAN

 

Yorumlar

Popüler Yayınlar