ADMİN'den




Siz değerli takipçilerimiz, sevgili okurlarımız!

Bildiğiniz gibi, hocamızın KAPI sunumuyla -Misafir Kalem- uygulaması başlatmış ve sizlere de bloğumuzun kapısını açmıştık. Hatta ilk sunumu da VEDA-HA ile ben yapmıştım.

Çok teşekkür ederiz, eksik olmayasınız. O günden beri sunumlarınızı bizimle paylaştınız. Büyük bir zevkle biz de sizden gelen paylaşımları okuduk. Bilgi ve görgümüzü arttırdık.

Lakin bazı arkadaşlar, sevgi ve aşk temalı paylaşımlar yapmak istediklerini belirttiler. Ancak insanların, paylaşan kişilerin aşk acısı ile yanıp tutuştuklarını, düşünmelerinden de çekindiklerini bildirdiler.

Bir de hocamızın GDS (genetiği değiştirilmiş sevgi) paylaşımı ile ters düşeceklerini bildirdiler.

Öncelikle  şunu belirtmek isterim ki:

Son ekip toplantımızda sevgili yönetmenimiz, Sevde ablamız, özellikle bana görev vererek bu konuları açıklığa  kavuşturmamı istedi. "Edebiyat, bir kurgu sanatıdır." dedi. "İnsanların hayal kahramanları üzerinden eserlerini ortaya koyduğu ve okuyucunun da o kahramanla kendisini özdeşleştirdiği ölçüde,eserin başarıya ulaşacağı..." yönünde açıklamalar yaptı.

Bir de zaten GDS de; aşkın edebiyat, efsane ve sanatın diğer alanlarında kalması durumunda bir sakınca olmadığı açıkça dile getirilmektedir. O yazıda, insanın kendisine hükmetmesinin önüne geçirilmemesi vurgusu yapılmaktadır...

Dolayısıyla siz bize çalışmalarınızı gönderin. Biz birlikte bir mutfak çalışması yapar ve sunumuna da birlikte karar veririz.

Bir de yurt dışından takipçilerimiz bizi oldukça heyecanlandırıyor. İnanın sizinle tanışmayı daha da arzuluyoruz. Yorum olarak kendinizi, nereden katıldığınızı beyan ederseniz çok memnun oluruz. Ayrıca mümkünse, sizi fazla mesgul etmeyecekse, paylaşımlarımızın çevirisini de yapıp, bizlere yeniden blogta paylaşım imkanı da sağlayabilirsiniz.
Ülkemize geldiğinizde sizi şehrimizde ağırlamak da isteriz.
Monera'dan yolculuğumuzun anlamı daha da artmış olur. Bu dünyadan ahirete uzanan kervanın şahitleri oluruz...

Bu arada hocamızın yazılarına yeniden dönmüş olması bizi mutlu etti.

Umarım keyifli, huzurlu, mutlu ve anlamlı yolculuk sizi sıkmıyordur.
Yeniden hayırlı yolculuklar...

Enes Coşgun

Yorumlar

  1. Tuncel Kurtiz'in seslendirdiği " Tut Yüreğimden" şiirini seveceğinizi düşünüyoruz.İyi dinlemeler...

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir şiir, Enes in. Rahmetli Tuncel Kurtiz de özgün hitabı ile muhteşem okumuş..

    YanıtlaSil
  3. Bu arada admin olarak msj ın alınmıştır umarım. Biz farklılık ve öz yetilerimizi beslemek üzere varız. Yolculuğumuzda lokomotifimizin yakıtı, farklılıklarımız ve zenginliklerimizdir. Yeter ki -şirk- olmasın, yeter ki -müstehcenlik- olmasın! Onlar yakıtımıza -şeker- katmak gibidir. Tatlı gözükür ama motor yaktırır, conta sıyırtır!!!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Lütfen yorumlarınızı bizimle paylaşınız. Yorumlarınız bizler için çok değerli. Onaylama işlemi zaman alabilir. Hakaret içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Popüler Yayınlar