YKS 2019 TERCİH


Mezunlarımıza, bu yıl sınava girenlerimize ve meraklı ebeveynlerimize olmak üzere, onların nezdinde tüm okur ve blog abonelerimize merhaba diyorum.
  
Bu sene Üniversite Sınavına (TYT-AYT) giren sevgili ağabeylerim, ablalalarım, kardeşlerim...
Lise hayatınız boyunca verdiğiniz emeğin karşılığını almak için bir sınava girdiniz. Ben henüz tecrübe etmesem de, -12. sınıfa geçmiş olmanın kaygısı ve heyecanıyla- neler hissettiğinizi az çok tahmin edebiliyorum. Her şey sınavla bitiyor zannederken sonuç açıklanması, tercih dönemi stresi, yerleşme heyecanı, kayıtlar, burs ve yurt çıkıp-çıkmama durumu derken telaş, heyecan, stres ve kaygı bundan sonra da devam ediyormuş meğerse!!!

Geçen hocam ve ekip arkadaşlarımızla sohbet edince böyle bir tablo çıktı ortaya! Açıkçası sizlerin yükünü biraz hafifletmek istedik. Öyle ya da böyle bir sınava girdiniz ve YKS dönemini bitirdiniz. Hepiniz için hayırlı olmasını dilediğimiz sonuçlar 18 Temmuz'da açıklanacak.

Sonuçların açıklanmasıyla belki en az onun kadar önemli olan tercih dönemi başlayacak. Tercih dönemi 23-29 Temmuz olarak belirlenmiş olup, yapacağınız tercihlerde öğretmenlerimiz size rehberliğini esirgemeyecektir muhakkak.

Ama bir de bu kardeşinizin size güzel ve sürpriz önerisi var. Belki de aklınızdaki soruların cevabı burdadır, ne dersiniz?

Bence izlemeye değer :) Her şey gönlünüzce olsun, hoşçakalın...


Enes Coşgun

Yorumlar

  1. Çok teşekkür ederim Enes cim. Harikasın, belki bu çalışma şimdiden sizlerin de potaya girdiğinin bir kanıtı. Ama zaman su gibi akıp gidiyor. Bir bakmışsın sizin için de tercih dönemi gelmiş!!!

    Ama büyük bir hizmet sunmuş oldun, bloğumuz üzerinden. Kutluyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim hocam. Çok haklısınız zaman hızlı geçiyor. Tüm arkadaşlarımın emekleri yerini bulur umarım...

      Sil

Yorum Gönder

Lütfen yorumlarınızı bizimle paylaşınız. Yorumlarınız bizler için çok değerli. Onaylama işlemi zaman alabilir. Hakaret içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Popüler Yayınlar