KARA TAHTANIN EMEKTARLARI, AKILLI TAHTA İLE BULUŞUYOR

Mart ayı konuğumuz Murat SEMİZ idi.

14 Mart 2019'da Yüksek Elektrik Elektronik Mühendisi Murat Bey'i okulumuzda misafir ettik ve arkadaşlarımızla buluşturduk.

Kendileri "Mühendisliğin" avantajları ve dezavantajları, getirileri ve götürüleri, ülke ekonomisindeki yeri ve kalkınmadaki payı gibi genel konu başlıklarında bilgi verdi.

Özelde Elektrik Elektronik Mühendisliği konusunda bilgiler aktardı.

Mühendisliğin Kamu daki istihdamı ile özel sektördeki istihdamı arasındaki farklara değindi.

Kendi özel şirketini veya ofisini kurarak çalışmanın yararlarından bahsetti. Bunun için girişimcilik ruhu ve hür teşebbüs cesareti olması gerektiğini özellikle vurguladı.

Mühendislik okumanın zorlukları ya da kolaylıkları hususunda bilgiler verdi. Mühendislik düşünen arkadaşlarımıza oldukça verimli bir sunum idi. Kendisine "Moneradan Yolculuk Ekibi"olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz...

Enes Coşgun

Yorumlar

  1. Çok verimli bir söyleşi idi, Enes cim. Emeği geçen öğrencilerimi kutluyorum. Ayrıca Murat Bey de sizinle buluşmuş olmaktan çok keyif aldığını belirtti. Senin eline sağlık Enes im. Herkese teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir çalışma olmuş teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Lütfen yorumlarınızı bizimle paylaşınız. Yorumlarınız bizler için çok değerli. Onaylama işlemi zaman alabilir. Hakaret içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Popüler Yayınlar