ONLAR VE BİZ!

Genç yürekler, bilinç inşasında!
Blog ekibimiz sokak hayvanlarının beslenmesi, korunması, tedavisi, ilgi ve sevgi gösterilmesi hususunda ilçe sakinlerimizin görüş ve önerilerini almışlar. Sokak röportajları yaparak insanların nabzını tuttukları gibi toplumsal bilinç ortaya çıkarma adına ortak aklı harekete geçirmek için fikir alış verişinde bulunmuşlar.
Küçük büyük, yaşlı genç, kadın erkek her kesimden insanımızın görüşüne başvurarak bir video sunum hazırlamışlar.
Onları yürekten kutluyorum. Başkan adaylarından sokak hayvanları için barınak veya bakım evleri yapma konusunda söz alınabilinirse ne mutlu onlara. Ne mutlu sokak hayvanlarına...

Yorumlar

  1. Başlık da çarpıcı olmuş. Onlar ve Biz! Yani biz, hem yöneticiler hem de sokak hayvanları arasındayız, diyorsunuz. Bir köprü ve elçi mahiyetinde sosyal bir konuyu gündeme taşımışsınız. Com teşekkür ediyor ve yürekten kutluyorum.

    Artık arabamın bagajında kedi ve köpek maması taşıyorum. Nerede aç hayvan görsem onları besliyorum. Bu çalışma ve gayretleriniz bende bilinç inşa etti. Size minnettarım genç yürekler. Canım yavrucuklarım...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Lütfen yorumlarınızı bizimle paylaşınız. Yorumlarınız bizler için çok değerli. Onaylama işlemi zaman alabilir. Hakaret içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Popüler Yayınlar